maandag 4 november 2013

Geslaagde dag op de Hobbybeurs in de Tramwerkplaats

Nou daar zit ik dan, met een brede glimlach op mijn gezicht achter de computer. Wat was dit een leuke dag! Ik heb zoveel leuke reacties gekregen op mijn standje. Mensen bleven echt staan en bewonderden alle dingetjes die er stonden of hingen.
Ik denk dat ik de hele dag een glimlach op mijn gezicht heb gehad.
Veel mensen vonden het ook jammer, dat het niet te koop was. Een aantal waren zelfs verontwaardigd. Ik heb uitgelegd, dat ik op een school een tafel heb en dat ik binnenkort weer mijn poppetjes tentoonstel in de Bieb. Dus als ik nu van alles ga verkopen, kan dit niet meer doorgaan en dat zou ik jammer vinden. 
Maarrrr ...... ik wil best dingetjes in opdracht maken. Op de beurs heb ik ook 2 opdrachten gekregen. Echt heel erg leuk!

Hier kleine impressie;
Tot slot wil ik Frans, Renske en Leoni heel erg bedanken voor hun hulp van vandaag! Zonder hun, was dit allemaal niet gelukt! Dank jullie wel!

3 opmerkingen:

 1. Ik heb je gezien op de hobbybeurs Wendy. Ik had al wel veel gezien op FB natuurlijk, maar in het echt is het nog veel mooier. Petje af hoor voor al die mooie dingetjes.
  Groetjes Carolina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel graag gedaan! Het was een superdag (met zalige broodjes)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee wat een leuk bericht! Fijn dat het zo'n geslaagde dag was, maar dat kon ook niet anders met zulke leuke spulletjes in je stand ;) Liefs van mij xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat.