zondag 16 december 2012

3e Midwinterwol in Manege de Dollard

Gisteren met Wincke, mijn dochter naar het Midwinterwol geweest in de Manege te Winschoten. Een soort fair op het gebied van wol en vilt. We hebben daar onze ogen uitgekeken.  We werden als eerste begroet door 2 schattige jonge Alpacas.


Daarna langs de kraampjes gelopen en alles bewonderd. Ook waren er een aantal dames ontzettend mooi uitgedost, helaas heb ik daar geen foto van genomen. Maar ze hadden mooie zelfgemaakte hoeden op en jassen aan. Er was veel vilt en wol en daar werden de mooiste dingen van gemaakt.

Wincke en ik waren zelf helemaal weg van deze zelfgemaakte vogeltjes. Wincke dacht zelfs dat ze opgezet waren, zo echt leken ze.
Ook was er een mevrouw genaamd Maria Schasfoort, die demonstreerde hoe je buiten kon weven. Was ook erg bijzonder om te zien en het resultaat was erg mooi.

Maar het mooiste vonden we het kraampje van Atelier Lindelicht, daar hebben we een mooi lapje sprookjesvilt gekocht en hebben daar weer verschillende ideeen opgedaan.

Daarna hebben we nog even lekker genoten van een warme chocolademelk met slagroom en zijn toen naar huis gegaan. We hadden weer zoveel inspiratie gekregen, dat we 's middags meteen weer zijn gaan freubelen.


2 opmerkingen:

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat.